Donateur van Sterrenwacht Copernicus

Donaties zijn voor ons heel belangrijk, omdat we geen subsidie ontvangen. U kunt de sterrenwacht steunen door donateur te worden, vanaf een minimumbedrag van € 25,00 per kalenderjaar (€ 12,50 na 1 juli).

U krijgt voor uw donatie veel moois terug

We gebruiken uw donatie om activiteiten bij de sterrenwacht te organiseren, zoals de publieksavonden, lezingen en activiteiten voor de jeugd. Met uw donatie helpt ons om de sterrenwacht in stand te houden, nieuwe materialen en apparatuur aan te schaffen en om lesmateriaal te ontwikkelen.

Daarnaast organiseren we voor donateurs aparte waarneemavonden. Dit zijn avonden waarop u met een beperkte groep deelnemers uitgebreid de kans heeft onder deskundige begeleiding zelf door onze telescopen te kijken. Ook kunt u meedoen met de werkgroep Astrofotografie, waar u leert hoe u zelf fraaie opnamen maakt van hemellichamen zoals de maan, planeten en nevels.

Tot slot ontvangt u 4 maal per jaar het donateursblad “Copernicus Contacten”. Hiermee houden we u op de hoogte van de activiteiten die bij de sterrenwacht worden georganiseerd en beschrijven we bijzondere hemelverschijnselen en andere astronomische en weerkundige wetenswaardigheden.

> Bekijk de pagina over de speciale waarneemavonden voor donateurs
> Lees meer over de werkgroep Astrofotografie

Donateur worden

Wilt u graag donateur worden? Stuur dan een e-mail naar penningmeester@sterrenwachtcopernicus.nl. Vermeld daarin de volgende gegevens:

  • Naam, adres en woonplaats
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail.