Donateur van Sterrenwacht Copernicus

Donaties zijn voor ons heel belangrijk, omdat we geen subsidie ontvangen. U kunt de sterrenwacht steunen door donateur te worden. Gemiddeld steunen donateurs ons met een bedrag van € 35 per jaar. Wilt u ons over meerdere jaren steunen? Leg uw donatie dan vast in een overeenkomst, zodat uw donatie volledig aftrekbaar is voor de Inkomstenbelasting.

Uw donatie is voor ons belangrijk

We gebruiken uw donatie om activiteiten bij de sterrenwacht te organiseren, zoals de publieksavonden, lezingen en activiteiten voor de jeugd. Met uw donatie helpt u ons om de sterrenwacht in stand te houden, nieuwe materialen en apparatuur aan te schaffen en om lesmateriaal te ontwikkelen.

U ontvangt 4 maal per jaar het blad “Copernicus Contacten”. Hiermee houden we u op de hoogte van de activiteiten die bij de sterrenwacht worden georganiseerd en beschrijven we bijzondere astronomische en weerkundige wetenswaardigheden.

Donateur worden

Wilt u graag donateur worden? Stuur dan een e-mail naar penningmeester@sterrenwachtcopernicus.nl. Vermeld daarin de volgende gegevens:

  • Naam, adres en woonplaats
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail.