Waarneemavonden voor Donateurs

Donateurs zijn belangrijk voor ons. We doen daarom graag iets voor u terug.

Als u donateur van ons bent of overweegt dit te worden, heeft u waarschijnlijk een grote interesse in astronomie. U kijkt graag naar de sterren, met het blote oog of -misschien nog liever-  door een telescoop.
Hiervoor kunt u uiteraard bij ons terecht op onze publieksavonden. Op zo’n avond is het alleen niet altijd helder. En als het helder is, kan het aardig druk worden. Dit beperkt het aantal en de variëteit van waar te nemen objecten. We organiseren daarom speciale avonden voor onze donateurs:  “Donateurs WaarneemAvonden” (DWA).

Een waarneemavond voor u

Als we een heldere avond verwachten en de sterrenwacht beschikbaar is, sturen we een email om de waarneemavond aan te kondigen. U ontvangt de melding dus kort van tevoren!

Op de avond zelf zijn ervaren waarnemers aanwezig, zodat u mooie objecten kunt zien en een goede begeleiding krijgt. Omdat de groep kleiner is dan op een reguliere avond, heeft u niet alleen meer tijd om door de telescoop te kijken. U heeft meer de regie, omdat het ook mogelijk is om objecten te bekijken die u zelf graag wilt zien.

Aanmelden

Als u al donateur bij ons bent, geeft u zich op voor een Donateurs Waarneemavond door een e-mail te sturen naar dwa@sterrenwachtcopernicus.nl . Uw e-mailadres wordt dan in de maillijst voor deze speciale avonden opgenomen.

Bent u nog geen donateur, ga dan naar onze donateurspagina